Moringa - Livets Tre


1. Moringa inneholder alle stoffer kroppen behøver HVER dag for å holde seg frisk, pluss over 500 mikronæringsstoffer, som er borte fra jorda vi dyrker vår mat i. Etter at kunstgjødsel kom for over 100 år siden, har disse mikronæringsstoffene blitt borte.

 

2. Alle de stoffene kroppen trenger hver dag, er hjelpestoffer for hverandre, og gir en kjedereaksjon. Når kjedereaksjonen ikke kommer, vil kroppen utvikle ulike allergier og mangelsykdommer, som utgjør de fleste sykdommer vi har i dag. Matvareindustrien, gjør det enda verre med Ultra prosessert mat. Det er også mer enn 2000 godkjene konserveringsmiddler/stoffer mann ikke vet efekten av, når disse blandes i kroppen.

 

3. Noen kosttilskudd produsenter øker kvaliteten hvert år, ved å legge til noen nye stoffer. Moringa er allerede det beste, fordi den inneholder ALT. Den desidert billigste måten å gi kroppen ALT på er å spise Moringa. LES MER

Hvis du vil ha mer info. LES HER   

Hør mer om hvorfor vann er viktig for kroppen. OM VANN


4. Anbefalt dose er en strøken teskje blandet i 1/2 dl kulturmelk/yoghurt morgen og kveld. HVER DAG. Det er om natten når mann sover at kroppen restituerer seg, og det beste stoffet for det er Moringa. Anbefalt dose er forebyggende og vedlikeholds dose. For de som har noen form for plager, kan det være en fordel og øke til 3 ganger daglig, for å få raskere effekt. Legg dette inn i dine daglige rutiner, også når du reiser !

 

TA ANSVAR FOR DIN EGEN HELSE ! DET ER INGEN ANDRE SOM GJØR DET ! 

unsplash